Detencions

Detinguda una dona per gravar i difondre imatges sexuals

La dona, de 48 anys, hauria enviat els enregistraments a persones del seu entorn

Detinguda una dona per gravar i difondre imatges sexuals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut una resident per gravar i difondre imatges de caràcter sexual amb el mòbil. La dona, de nacionalitat portuguesa i de 48 anys, ha estat acusada de ser l’autora d’un presumpte delicte contra la llibertat sexual i contra la intimitat.

L’arrest es va produir dimecres passat, als volts de la 1 del migdia. Segons fonts properes al cas, la dona detinguda hauria difós les imatges, de caràcter sexual i en les que apareixen adults, a un grup reduït de persones. No han transcendit les raons que la van empènyer a fer-ho i el cas ja es troba en mans de la justícia.

Paral·lelament, el mateix dia, es va detenir una altra persona per fer enregistraments amb el mòbil. Es tracta d’un andorrà de 57 anys. Segons la policia, es tracta de casos diferents i, en aquest cas a l’home només se l’acusa de fer gravacions sense el consentiment de les persones que hi apareixen i no les va arribar a difondre. Se l’acusa d’un presumpte delicte contra la intimitat.

Agressions en un hotel

Al llarg de la setmana passada hi va haver dos arrestos més. Destaca el que va tenir lloc la matinada de diumenge a Andorra la Vella. Segons fonts del cos de policia, als volts de les dues de la matinada van ser alertats d’una presumpta agressió en un hotel. S’hauria produït una disputa familiar dins de l’establiment entre dos germans on el detingut hauria donat un cop de peu i una empenta a la seva germana. L’home, un turista de nacionalitat espanyol de 57 anys, va ser acusat d’un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

La darrera de les detencions de la setmana passada es va produir a la frontera amb Espanya. En aquest cas, l’arrestat és un espanyol resident de 28 anys, que va ser sorprès per la policia quan intentava introduir substàncies estupefaents al país. Segons han informat des del cos, se li va decomissar 1 gram de cocaïna, i va ser detingut acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública.

tracking