Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política parroquial

Torrentallé proposa a DA crear una nova força política a Sant Julià

El projecte passaria per establir una plataforma que agrupés els desencantats d’Unió Laurediana que estan deixant la formació i els demòcrates
La guerra intestina d’Unió Laurediana arran de les diferències sorgides per la gestió de l’últim mandat, la inesperada victòria de Laurèdia en Comú als comicis i el desencant de bona part de la plataforma guanyadora respecte a com està gestionant la situació el nou comú, aquest són els tres factors que han creat una efervescència política a Sant Julià sense precedents. Hi ha múltiples moviments paral·lels sabent que durant aquesta legislatura el panorama polític de la parròquia s’ha de ressituar.
L’últim a moure fitxa ha estat l’excònsol menor Manel Torrentallé. Després d’haver-se donat de baixa com a militant d’Unió Laurediana –era
  • #18 un ocellet va dir
    (11/09/16 22:29)

    un ocellet va dir que li conste que quatre persones tres d'UL i tots tres ex-consellers del anterior comu i un membre de DA van tenir unes converses entre el dia cinc i deu del mes d'agost, just tres p quatre dies abans de la carta de dimissio del torrentalle. tot no deixa de ser curios. Que presenti el full d'admissio per ser militant a DA i ja esta, tots contents. Manel Torrentalle propossa i deu dispossa, qui es deu dins de DA...... recordem al desembre de l'any 2011 ,,,, cal tenir memoria

    Respondre
  • #17 celsa
    (10/09/16 19:35)

    Maniobres del Diari per afavorir a DA i erosinar encara mes als resistents de UL

    Respondre
  • #16 la veritat sempre acava per sortir
    (10/09/16 19:04)

    No se que hi ha de veritat o de mentirà en tot això, però no obstant si fos veritat , es realment una fugida en endavant d'aquest senyor, el que passa es que esta sol i ara busca la salvació desesperadament , agafant-se a un ferro couen si fes falta, fent c oses molt incoherents, intents com aquest ho demostren, el que sembla que no sap , es que esta acabat per la política, per que els seus no el vulguin, el que no hauria de fer mes es pendre a la gent per idiotes. Si tingues una mica vergonya , que no la te, se'n aniria de la política per sempre. Faci'm cas si vol un bon consell.

    Respondre
  • #15 I LdA?
    (10/09/16 18:35)

    Com s'ho deu mirar tot el Sr. Josep Pintat? Si UL no es recupera, el partit perdrà fàcilment a les properes generals els 2 consellers de la territorial. I tindrem resposta a una pregunta antiga: fins on arriba l'amor d'LdA pel senyor Pintat? La passió va més enllà de la dot: els dos consellers de la territorial?

    Respondre
  • #14 Homo erectus lauredianus
    (10/09/16 15:00)

    Manel, quines ulleres tan deformadores de la realitat portes que no et permeten veure que ets part de problema i no de la solució de la complexa situació de la parròquia?

    Respondre
  • #13 O jo o el caos a Laurèdia.
    (10/09/16 14:45)

    Espero que demà el Diari d'Andorra publiqui el text del currículum vitae que el Sr. Torrentallé ha enviat a DA.

    Respondre
  • #12 Ex-votant d'UL.
    (10/09/16 12:45)

    Tot i que penso que són uns orgullosos immobilistes, la lectura d'aquest article del Diari hauria d'ajudar els barons i propietaris d'UL a decidir-se a refundar el partit, començant per un canvi de nom, que és la part més visible a nivell de carrer. Refundar-se, canviar del nom, tots sabem que és força usual a Europa. I en el cas d'UL un “borrón y cuenta nueva” es convenient.

    Respondre
  • #11 La gran esperança.
    (10/09/16 12:20)

    La portada del Diari d'avui és excessiva. o No. De fet, segueixo pensant que els del Diari d'Andorra se'n foten gens subtilment del Sr. Torrentallé concedint-li primeres pàgines con si fos el Gandhi de la política local.

    Respondre
  • #10 Jo sóc andurrà i tu no ho ets....
    (10/09/16 11:57)

    El clar exemple del que és la política de poble. Aquesta gent ens pren per rucs.

    Respondre
  • #9 Torrenteeeeeee
    (10/09/16 11:41)

    Aquest Sr. encara no s'ha entera't que això ja es va fer fa 3 anys... i que a ell no el vol ningú ni el va voler ningú... au Torrente, tu el Marti el Cinca i CIA aneu cap a casa a fer ganxet i magdalenes per els nebots, feu un favor a tot el país i no sortiu de casa ni de la feina que tu Manelet ja estas molt ben col·locat amb càrrec etern a la mutua i només per això li hauries de donar gràcies al de allà dalt cada dia...

    Respondre
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477