Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Salut

PS i SDP lamenten que l'avortament no estigui a l'agenda del Govern

Gili i Bonet consideren que no s’ha de vincular la legalització d’aquesta pràctica amb el Coprincipat
El Partit Socialdemòcrata (PS) i Socialdemocràcia i Progrés (SDP) van lamentar ahir que la regulació de l’avortament no estigui a l’agenda de l’executiu. Així ho van assegurar les conselleres generals Rosa Gili i Sílvia Bonet, en valorar les paraules del secretari per a les relacions amb els estats del Vaticà, Paul Richard Gallagher, que va assegurar que “l’avortament depèn del poble” però que “no em sembla que estigui a l’agenda política” del Govern.
Gili va indicar que “només puc celebrar” l’afirmació de Gallagher amb relació que el futur d’aquesta possibilitat està en mans dels ciutadans. En aquest sentit, va destacar que
  • #4 Rosa
    (10/09/16 23:24)

    Potser que no oblidin que l'assassinat i l'avortament està penat al nostre País i per tant l'apologia dels mateixos. Fi del debat.

    Respondre
  • #3 James
    (10/09/16 19:44)

    Algú em pot dir els pros i contres de tenir els coprinceps? Mai els he entès i ho agrairia molt que algú m'ho contestés, merci.

    Respondre
  • #2 Eduard López Mirmi
    (10/09/16 10:17)

    És llei de vida que la despenalització de l'avortament és un concepte imparable en en marc geopolític on ens trobem. Dit aixó també és evident que el preu a pagar es diu "Répública d'Andorra". És assumible aquesta transacció? That is the question!

    Respondre
  • #1 Eugenesic
    (10/09/16 09:17)

    En les darreres dues dècades 65 països han despenalitzat l'avortament.Tot un programa de reducció de la demografia mundial,i es que sembla segons alguns filantrops,que som masa.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477