TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Successos

Un policia ha de ser atès a l'hospital en ser agredit per dos joves

Els fets van passar la matinada de dissabte a l’exterior d’un local d’oci d’Escaldes-Engordany

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un policia va haver de ser atès al servei d’urgències de l’hospital de Meritxell després de ser agredit per dos joves andorrans la matinada de dissabte passat. L’agent va patir ferides lleus i no va haver de ser ingressat a l’hospital. Segons van explicar fonts del cos, el policia va ser atès de petites esgarrapades provocades pels cops de puny dels agressors. Un dels nois, que va ser detingut amb el seu company, també va passar per l’hospital per ser guarit de les ferides que es va produir en el forceig amb els policies quan l’estaven reduint.

Els fets van ocórrer quan passaven quinze minuts de les cinc de la matinada del dissabte a l’exterior d’un local d’oci d’Escaldes-Engordany, quan la patrulla estava finalitzant una intervenció. Segons van explicar les mateixes fonts, la parella es va apropar als agents en actitud arrogant, desafiant i agressiva, i sense motiu aparent van començar a injuriar i amenaçar els agents. Els joves també van agredir els policies amb empentes i cops de puny. Els dos nois, andorrans de 23 i 24 anys, van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes contra la funció pública, contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l’honor.

Aquestes dues detencions formen part de les set realitzades per la policia la setmana passada. Per drogues, es va arrestar a la frontera del riu Runer un jove andorrà de 18 anys que accedia en cotxe al país en possessió de 0,4 grams d’èxtasi i un turista argentí de 27 anys amb 1,4 grams d’èxtasi i 1 gram de marihuana.

D’altra banda, només una persona va ser detinguda la setmana passada per donar positiu en un control d’alcoholèmia. Una resident portuguesa de 57 anys amb una taxa d’1,68 g/l que va tenir un accident amb danys materials.

Per últim, un resident portuguès de 51 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractament a la seva parella i un resident espanyol de 31 anys per conduir amb el permís suspès.

tracking