Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Successos

Comissats 18.650 paquets de tabac procedents d'Andorra

El tabac estava amagat en un doble fons.

Comissats 18.650 paquets de tabac procedents d'Andorra

El tabac estava amagat en un doble fons.

GUÀRDIA CIVIL
Actualitzada 06/09/2016 a les 14:33
La guàrdia civil va detenir dissabte passat dues persones, un espanyol de 59 anys i una brasilera de 43, per un presumpte delicte de contraban de tabac. Segons va informar el servei d’ordre espanyol, efectius de la secció de la duana de la Farga de Moles, que realitzaven un servei fiscal a l’interior del recinte, van procedir a l’aprehensió de 18.650 paquets de tabac de contraban procedent d’Andorra valorats en 77.445 euros.
La intervenció dels agents de la guàrdia civil es va produir a les onze de la nit, quan les dues persones que conduïen una autocaravana amb matrícula espanyola es disposaven a creuar la duana provinents d’Andorra. En el registre al vehicle, els agents de la guàrdia civil van descobrir ocultes vàries caixes amb el tabac de contraban.
Els dos detinguts havien fabricat un mecanisme a l’interior de l’autocaravana per amagar el producte intervingut. Concretament, havien construït diversos dobles fons a l’interior del vehicle.
Les diligències instruïdes van ser entregades conjuntament amb els detinguts als jutjat d’instrucció de guàrdia de la Seu quedant el vehicle i el tabac a disposició judicial.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477