Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Successos

Detinguts dos joves per amenaçar i agredir una patrulla de la policia

Entre els set arrestats durant la setmana passada també hi ha una dona per una agressió conjugal
La policia comprarà un segon radar mòbil aquest estiu

La policia comprarà un segon radar mòbil aquest estiu

Agents de policia en un control.

Arxiu
Actualitzada 05/09/2016 a les 12:58
La policia va detenir un total de set persones durant la setmana passada. Dues d'aquestes són dos andorrans de 23 i 24 anys, com a pressumptes autors de delictes contra la funció publica, contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l'honor. Els fets van tenir lloc ahir a la matinada quan una patrulla es trobava finalitzant una intervenció a l'exterior d'un local d'oci d'Escaldes-Engordany. "Els dos interessats es van apropar amb una actitud arrogant, desafiant i agressiva, proferint injuries, amenaces i agressions a la patrulla interventora", ha explicat el cos en un comunicat.

Una altra de les persones detingudes és una resident portuguesa de 51 anys, com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Dimecres passat a la matinada una patrulla de la policia va ser requerida per una gressió conjugal en un domicili particular.

El mateix dia a la tarda a l'encreuament de Grau Roig (Encamp), un resident espanyol de 31 anys va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra l'Administració de Justícia per crebantament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Altres detencions
Dissabte a la matinada una resident portuguesa de 52 anys va ser arrestada per conduir amb una taxa d'alcohol de 1'68 g/l. Es va requerir els serveis de la policia després d'un accident on es van causar danys materials.

Dues persones més han estat detingudes a la frontera hispono-andorrana del riu Runer per estar en possessió de drogues. Dimarts al matí es va aturar un andorrà de 18 anys, que accedia al Principat a l'interior d'un turisme particular, en possessió de 0'4 grams de d'èxtasis. I dijous al matí, un no resident argenti de 27 anys que accedia al Principat a l'interior d'un autobús de línia regular, en possessió de 1'4 grams d'èxtasis i 1 gram de marihuana.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477