Ecologia

Fem Net retira ferralla i brossa prop de Juclà

Fem Net retira ferralla i brossa prop de JuclàFEM NET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fem Net va organitzar ahir la sisena jornada de neteja del medi ambient. Des de les nou del matí fins a la una de la tarda un total de disset de persones van desmuntar una antiga cabana de caçadors que feien servir de refugi durant la Setmana de l’isard. La cabana se situava prop del refugi de Juclà, al costat de la zona anomenada pleta de Juclà, i era una antiga caixa de camió. Durant la jornada de neteja es van retirar uns 300 quilos de fer­ralla i uns 100 quilos de brossa en general, és a dir plàstics, lones, fustes, vidres, llaunes i envasos.

La retirada del material recollit es farà durant les properes setmanes, gracies a la col·laboració gratuïta de l’empresa d’helicòpters Heliand. El comú de Canillo va oferir un dinar als assistents al Palau de Gel.

La darrera actuació de Fem Net es va realitzar el 9 de maig de l’any passat als Cortals d’Encamp i a Fontaneda. Aquell dia van col·laborar amb l’associació 18 persones que van recollir diferents tipus d’escombraries abandonades a la muntanya.

tracking