Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Sistema financer

Els Cierco tenen imatges per provar les coaccions pel 'cas Pujol'

Les càmeres d’Indústries Montanya van gravar la trobada entre Higini Cierco i Celestino Barroso, agregat d’Interior de l’ambaixada espanyola
L’agregat d’Interior de l’ambaixada espanyola, Celestino Barroso, va contactar amb Higini Cierco el maig del 2014 per instar-lo a mantenir una reunió a Madrid amb “una gent”. La xerrada entre els dos va tenir lloc al carrer interior d’Indústries Montanya. El funcionari espanyol no va voler pujar al despatx al·legant que la conversa seria ràpida. Barroso va afegir que si no s’acceptava anar a Madrid a escoltar el que els havien de proposar els bancs on la família Cierco era accionista majoritària (BPA i Banco Madrid) “moririen”. I Barroso va advertir que els “americans” ja estaven al cas i sabien
  • #9 Vergonya
    (04/09/16 09:46)

    El que ha quedar clar, es que cada politic corrupto Español, tenie el seu xiringuito a Andorra... En el moment, que s'han barallat, ens han arrastrat a tots. Que les supermega families, no ens poden donar lliçons d'empresa. Que tot plegar es una vergonya, i que val més que estiguem calladets i avergonyits, per l'incompetencia i maldad que ens envolte.

    Respondre
  • #8 Tamarro
    (03/09/16 22:37)

    Que mal pensats, el Celestino va anar a fer una cafè a IMSA, no a coaccionar, de fet i passa tot sovint per allà, es al costat de casa seva o del seu despatx, no se exactament... igual que el Rajoy i el Marti, van beure té amb pastetes i varen jugar una partida al parchis. Olga, un blanquejador, no va a un banc i diu 'hola, vinc a blanquejar' i al banc li diuen 'endavant senyor, benvingut a la BPA, un banc específicament dissenyat per el blanqueig, propietat de accionistes andorrans que forma part de un grup empresarial que inverteix en crear llocs de treball al país de forma legal, i que amb clients com vostè posen en risc tot el que han construït', siguem seriosos si us plau, una empresa com la BPA que forma part del grup Cierco prendria el risc de blanquejar diners a costa de perdre BPA i Banco Madrid? Comencem a tocar de peus a terra i obrir els ulls, ja esta bé tota aquesta comèdia que haurem de abonar entre tots als Cierco per la pifia de no defensar els empresaris del país.

    Respondre
  • #7 la paja en el ojo ajeno
    (03/09/16 20:49)

    Andorra demanant a altres que facin joc net i que respectin la llei. Es que me parto.

    Respondre
  • #6 gili
    (03/09/16 19:12)

    Andorra el paradis de les Guineus va dir..
    quina raó que tens, no m'explico "ni palante ni patrás" com pot haver-hi personatges tan hipocràtics amb vides tan ensopides que han de viure a les coscoletes de la dels altres per tenir-ne una de ben divertida. quins comentaris més escandalosos, tens tota la raó, em trec el sumbreru.

    Respondre
  • #5 Andorra el paradis de les Guineus
    (03/09/16 15:47)

    de moment la millor prova que tenim a la vista, es la gran quantitat de gent hipocrita, cinica i de falsa moral que malviu i xismorreja dia si i dia tambe en aquest pais, quines vides mes desgraciades les seves, fa escalfreds llegir segons quin comentari!

    Respondre
  • #4 Jordi2
    (03/09/16 13:32)

    Olga, ben aviat veuràs que tot aixó del suposat blanqueig és una cortina de fum per tapar un espoli i altres coses. Veuràs ídols caiguts, i patriotes no tan patriotes. Tingues una mica de paciència.

    Respondre
  • #3 pandora
    (03/09/16 11:28)

    Quina vergonya el paper de l'estat Andorrà no fent res de res !!!

    Respondre
  • #2 Meri
    (03/09/16 09:11)

    I com te n'has enterat d'aquesta exclusiva, Ricard ?. T'has canviat de bàndol ?. Veus a venir la patacada del duo ?.

    Respondre
  • #1 Olga
    (03/09/16 09:07)

    Això només provaria que hi va anar. Deuen tenir gravat a totes les persones que entren a Indústries Muntanya: treballadors, proveïdors, visites convidades, venedors, clients ... El tema és: això demostra que a BPA no es blanquejava? Això demostra que no hi havia directius implicats en les xarxes de blanqueig? La resta a Andorra ens importa poc. Si realment hi ha altres països que es mouen per les clavegueres de l'Estat i no respecten les vies diplomàtiques, imagino que deu haver-hi formules establert-tes per denunciar-ho a la comunitat internacional i, sobretot, caldrien mesures en el propi pais que ho hagi fet. Però després de tot això, la pregunta torna a ser la mateixa: es blanquejava a BPA? Hi havia directius que participaven en xarxes de blanqueig?

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477