TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Exteriors

Saboya apel·la a la cooperació per combatre el terrorisme

Saboya apel·la a la cooperació per combatre el terrorismeSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va participar ahir a Potsdam (Alemanya) en la reunió que aplega els 57 responsables d’Exteriors dels estats de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), preparatòria per a la trobada d’alt nivell de consell de ministres de l’OSCE que se celebrarà el desembre a Hamburg. Els debats es van centrar a com donar resposta als reptes originats pels moviments migratoris, el terrorisme, l’extremisme violent, la radicalització i la ciberdelinqüència. En el decurs de la seva intervenció, Saboya va insistir, tal com van remarcar des del Govern, “en la necessitat de treballar conjuntament per combatre el terrorisme”, a banda de mostrar la seva preocupació per l’extremisme.

El titular d’Exteriors va advocar per la importància de l’educació com a motor per promoure la tolerància i combatre la discriminació. Alhora va reiterar la voluntat del país d’acollir refugiats i va destacar el compromís en el camí de la transparència.

tracking