Successos

La família de la dona ferida a la tirolina denuncia falta de seguretat

Consideren que el nombre d’accidents que s’hi registren demostra que “hi falta seguretat”

La família de la dona ferida a la tirolina denuncia falta de seguretatXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Hi ha una cosa clara: el parc és un autèntic nyap”. Així de contundent es mostrava José Luís Fernández, el marit de la dona accidentada dilluns a la tirolina de Naturlandia, a l’hora de valorar l’estat de les instal·lacions. Fernández va indicar que l’accident va ser provocar per “un error humà” però a causa “dels nyaps amb què han de treballar els empleats”. La família considera que “falten moltíssimes mesures de seguretat i a la vista està la gran quantitat d’accidents que es produeixen”. De fet, es preguntava com pot ser que “als temps que estem el carro per ajudar a baixar els clients no estigui motoritzat o no disposi d’algun senyal lluminós perquè des de la sortida no es pugui produir un error”.

A més va lamentar “la prepotència” amb què consideren que s’ha actuat des del parc tant pel tracte rebut com pel fet que no han rebut cap tipus d’explicació fins ara. En aquest sentit, ni la direcció de les instal·lacions ni tampoc el comú de Sant Julià no han volgut fer manifestacions sobre l’accident, tot i les demandes efectuades pel Diari.

La víctima es troba ara ingressada a l’hospital del Parc Sanitari de Sant Boi de Llobregat, la seva localitat d’origen, on es recupera de les lesions patides. Cal recordar que l’incident es va produir perquè un dels empleats no va retirar el carro de ferro que s’utilitza per ajudar a baixar els clients de la tirolina. D’aquesta manera, la dona que baixava per l’atracció hi va topar de ple sense poder fer res per evitar-ho. El xoc li va provocar una fractura vertebral i una ferida als glutis.

La família va presentar una denúncia a la policia que ha obert una investigació, tot i que en la declaració d’accident consta que va ser una errada humana.

tracking