Balanç setmanal

Un detingut per maltractament en l'àmbit domèstic

És una de les sis detencions que ha fet la policia durant la setmana

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident portuguès de 35 anys va ser detingut el passatdilluns com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbitdomèstic. Una patrulla va serrequeridadesprésque es produísuna agressió conjugal en eldomicili particular passada la mitjanit, que va acabar amb la detenció de l'home.

La seva va ser una de les sis detencions que es van produir al llarg de la setmana passada, de les quals quatre van ser per delictes contra la seguretat del trànsit. Un andorrà de 43 anysva ser aturat en un control rutinari i va donar2,18 g/l en el control d'alcoholèmia durant la matinada de diumenge. També un andorrà de 20 anys, amb una taxa de 1,55 g/l, va ser detingutel diumenge a les 8h del matídesprés de tenir un accident de danys materials.

Dos andorrans més,de 23 i 19anys, amb una taxa de 2,01 g/li de 1,72 g/l, respectivament, van ser detinguts en ser controlatsper cometre una infraccióal codi de circulació les matinades de dimarts i dissabte.

Finalment, a la fronterafranco-andorrana, un no resident francès de 25 anys que accedia al Principaten un turisme particular va ser detingut el dissabte a les 11:45 horesen possessió de 2,4 grams de MDMA.

tracking