Successos

La policia investiga robatoris en sis domicilis particulars

Els domicilis afectats són sis i els furts es van dur a terme entre el 31 de juliol i el 12 d’agost

La policia investiga robatoris en sis domicilis particularsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia investiga una onada de robatoris que ha afectat aquest estiu sis domicilis particulars de les parròquies de la Massana i Andorra la Vella. El treball policíac s’està duent a terme amb la màxima discreció i n’han transcendit pocs detalls. Ara per ara, segons van indicar fonts properes al cas, no s’hauria identificat cap dels presumptes autors. De fet, tampoc s’ha pogut concloure si existeix relació entre totes les sostraccions i, per tant, si l’autor o autors són les mateixes persones. De fet, el modus operandi dels lladres, per exemple per aconseguir accedir als domicilis particulars, no seria el mateix en tots els casos.

Segons les fonts consultades, el primer dels cops es va produir el 31 de juliol i el darrer, del qual es té constància, és del passat 12 d’agost. Malgrat que les parròquies afectades són dues, essencialment l’afectació s’ha centrat a la Massana, amb més propietaris perjudicats. El que s’hauria trobat a faltar en tots els casos són diners o objectes de valor.

L’onada de robatoris coincideix amb una de les èpoques de risc, l’estiu, ja que tot sovint els lladres aprofiten que els ocupants dels habitatges marxen de vacances per cometre els furts. Per això, els consells policíacs en aquests casos, estan centrats a instar els ciutadans que no facin molt evident que estan fora de casa, per exemple, no tancant del tot les persianes o demanant a algú que els reculli el correu de la bústia.

tracking