Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Societat

Multa de 150.000 euros per a un home que duia 1.880 paquets de tabac al cotxe

La duana andorrana va multar amb 150.253 euros un home per una possible infracció molt greu per contraban, després que se li detectessin al seu vehicle fins a 2.010 paquets de dues marques diferents, segons va publicar ahir el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra. Els agents li van retenir la mercaderia i també el vehicle que conduïa, un Ford Focus, com a garantia del pagament de la sanció.
A més també es van fer públiques al BOPA les notificacions de diversos expedients sancionadors per possibles delictes de contraban contra persones desconegudes. Aquests expedients sumen un total de 23.057 euros i corresponen
  • #4 Us i costum
    (25/08/16 17:04)

    Alguns funcionaris,com tenen el sou assegurat (ja veurem fins quan) es dediquen a portar la ruïna a les families.

    Respondre
  • #3 D'alguna cosa cal viure
    (25/08/16 13:20)

    L'autèntic contraban de tabac i els seus finançadors segueix sense sortir en premsa, però es necessiten caps de turcs, Peccata minuta per donar una imatge d'honorabilitat a la península Ibèrica, una hipocresia majúscula que segueix tacant la imatge d'Andorra.

    Respondre
  • #2 pepe.
    (25/08/16 10:17)

    pues si tanto sabes, debería saber q se publicita para disuadir a quien quiera hacerlo por su cuenta. Yo lo q me pregunto es como es posible q en la aduana q nunca paran a nadie de salida, hayan sido capaces de detectar a un señor con esa cantidad de cartones en el coche. Y solo tengo la respuesta para todo en este país, un chivatazo. De los de toda la vida. Pq lo del control rutinario esta muy visto ya.

    Respondre
  • #1 Un que ho sap
    (25/08/16 08:34)

    El que ha de fer la Duana i el seu gabinet jurìdic,es regular el contencios,aquestes sancions,apart que no se'n cobra ni una están totalment desproporcionades,son una animalada.per vergonya aquest fet ja no el tindrien que ni mencionar i menys publicar.Que en diu el M.I.Ministre de finances?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477