Detencions

El jove que es va estavellar a Arinsal va donar una taxa d'alcohol de 3,09 g/l

Va ser una de les 13 persones detingudes al llarg de la setmana

Un conductor s'estavella contra la façana d'un hotel a ArinsalParticular

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El joveandorrà de 24 anysque dissabtea les cinc de la matinadaes va estavellar contra l'hotel Comapedrosad'Arinsal, pel qualva necessitar tractament mèdic, va ser detingutper la policia en donar positiuamb una taxa d'alcohol de 3,09 g/l.

La seva va ser una de les tretze detencions que es van realitzar al llarg de la setmana passada. També destaca la d'un ucraïnèsde 26 anys i un espanyol de 36 no residents que divendresper conducció temerària i desobediència, arribant a fugir d'un control policiala Sant Juliàdesprés d'un furt de mercaderia a Santa Coloma. Finalment, van ser detinguts prop de Fontaneda.

Pel que fa a la resta, també el divendres un paraguaià de 27 anys, un rus de 26 i un dominicà de 19 residents al Principat van ser detinguts com a presumptes autors d'agressiófísicavers un altre home a la via pública després d'una discussió en sortir d'un local nocturn proper.

El dilluns,un resident portuguès de 41 anys, va ser detingutcom a presumpte autor d’amenaces de mort vers la seva parella i el dimartsunandorrà de 23 anys, com a presumpte autor d’agressió física vers la seva parella.

Cinc altres persones van ser detingudes per un delicte contra la seguretat col·lectiva en donaruna taxad'alcoholsuperior a la permesa.

tracking