Successos

Un conductor s'estavella contra la façana d'un hotel a Arinsal

Els clients van ser els que van alertar els serveis d’emergència

Un conductor s'estavella contra la façana d'un hotel a ArinsalParticular

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clients de l’hotel Comapedrosa, a Arinsal, van viure un bon ensurt després que un conductor s’estavellés contra la façana del negoci. Els mateixos hostes van ser els que van alertar els serveis d’emergència del succés.

Els fets van tenir lloc ahir, a les cinc de la matinada, davant de l’hotel Comapedrosa, a Arinsal. Per causes que no han transcendit, un vehicle, conduït per un andorrà de 24 anys, va impactar contra un dels laterals del negoci. Després de sentir el fort impacte, els clients van baixar a les portes de l’establiment, on van trobar el cotxe encastat contra la façana. Ells mateixos van realitzar les primeres atencions al conductor, en espera que arribessin els serveis mèdics. També s’hi van desplaçar els bombers i la policia.

El jove va rebutjar el trasllat sanitari i es va desplaçar amb els seus propis mitjans a l’hospital. El seu estat, segons la policia, era lleu. No han transcendit les causes de l’accident, malgrat que testimonis dels fets apuntaven que el jove feia una bona estona que estava circulant a gran velocitat pels entorns de l’hotel.

tracking