Successos

Persecució per robar tabac en una benzinera

Persecució per robar tabac en una benzineraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir, ahir al matí, dues persones que presumptament havien robat tabac en una benzinera, a l’avinguda Enclar de Santa Coloma. Després d’una persecució en cotxe per la via pública, una patrulla va poder interceptar-los a Sant Julià de Lòria.

Segons van manifestar fonts del cos, els fets van tenir lloc poc després d’1/4 de 12 del matí, quan la benzinera va alertar la policia que havia estat víctima d’un furt. Va ser llavors que una patrulla, que es trobava de servei a prop del lloc del succés, va localitzar un turisme que encaixava amb la descripció que havien fet des del comerç del vehicle amb el qual haurien fugit després de ser sorpresos.

Tot i els requeriments dels agents policials, els presumptes lladres no van aturar el vehicle. Es va iniciar llavors una persecució, en plena via pública, que va durar alguns minuts, ja que el vehicle no va poder ser interceptat fins a Sant Julià de Lòria. Fora ja del cotxe, els presumptes lladres van seguir resistint-se a la detenció i va ser necessari que els agents fessin ús de la força.

Els detinguts van ser traslladats a la comissaria acusats d’un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit –per la conducció temerària que va posar en perill vianants i la resta de vehicles– i per la desobediència als agents policials. El que no ha transcendit és la quantitat de tabac que s’haurien endut de la benzinera.

En tancar edició, els arrestats seguien a la comissaria de la policia i era previst que passessin a disposició judicial al llarg de les properes hores.

tracking