Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Successos

La majoria de conductors ebris tenen menys de 40 anys i són andorrans

La policia va sancionar 17 persones i en va arrestar 29 per donar positiu durant la campanya de controls de l’últim mes
Un andorrà entre 26 i 40 anys és el perfil més comú de persona que va detenir la policia en el marc de la campanya d’alcoholèmia, que es va prolongar de les set del matí del 18 de juliol fins a les set de la tarda del 14 d’agost, segons va informar ahir aquest cos policial en un comunicat.
En aproximadament un mes, els agents van realitzar un total 2.162 controls d’alcoholèmia, dels quals la majoria, 2.116, van donar negatiu. De fet, només 46 persones van efectuar les proves amb un resultat positiu. Una xifra que representa un 2,12% dels controls,
  • #4 jajareo
    (19/08/16 13:12)

    espera que me emplumo un rato (solo un rato).

    Respondre
  • #3 Hipocresía
    (19/08/16 11:52)

    La hipocresía de las administraciones que permiten la venta y uso de drogas legalizadas,como el alcohol, dañinas y a la postre mortales y luego hacen recaer la responsabilidad de su "uso responsable" en el propio jóven, para que sea él el que use estos productos, tribute por ellos,(70%) pero con "moderación", no se vaya a morir y se acabe la bicoca.

    Respondre
  • #2 Tornem a començar, ens hem equivocat.
    (19/08/16 10:30)

    Els joves andorrans consumeixen cada vegada més alcohol i ho fan, a més, a edat menor. Sis de cada deu adolescents beuen alcohol de forma habitual des dels quinze anys, el que converteix aquesta substància en el producte més addictiu consumit pels nostres fills. El cèlebre "botellón" s'ha convertit en "el pla" favorit de milers de joves, que s'ajunten els caps de setmana, amb el permís de Comus i Govern, que després de la "festa" netegen escrupolosament tota la merda. Aquest panorama ho hem permès, i ara, procedirem a multar, retirar el carnet, empresonar i reprimir els joves per això .....

    Respondre
  • #1 Xavi
    (19/08/16 08:54)

    Els patrons de consum d'alcohol en els joves es deuen a una varietat de factors, la família, els amics, els mitjans de comunicació, les normes culturals, així com les polítiques del nostre Govern. Fisiològicament i psicològicament es troben encara experimentant canvis en el seu desenvolupament a nivell neuronal. Aquest desenvolupament estableix les bases per a les habilitats de la persona en la seva vida adulta, com ara la planificació, la integració d'informació, la resolució de problemes, el discerniment i el raonament.En una paraula, són els futurs polítics, metges, professors, sanitaris, policies etc, que classe de societat esperem en el futur si no posem remei l'alcoholisme educant els nostres joves?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477