Successos

Un detingut per enviar tabac andorrà a Madrid

Un detingut per enviar tabac andorrà a Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home, de 29 anys de nacionalitat marroquina i veí de Madrid, va ser detingut pels mossos d’esquadra per enviar des de Balaguer paquets de tabac de contraban i adquirits a Andorra a través d’empreses de missatgeria a la capital espanyola, segons va informar aquest cos en un comunicat.

En el marc de la investigació, la policia catalana va detectar que un home havia fet sis enviaments des de Balaguer cap a Madrid i que ell mateix era l’encarregat d’anar-los a buscar en aquella ciutat. El dijous passat es va interceptar l’últim dels paquets que havia enviat l’home, en el qual es van trobar 3.000 paquets de tabac valorats en 12.900 euros. L’home va ser detingut, però la investigació continua oberta per veure si ha realitzat més enviaments des d’altres companyies. L’arrestat, que té antecedents, va quedar en llibertat després de declarar, però amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutjat d’instrucció de Balaguer quan sigui requerit.

Segons es desprèn de la investigació, l’arrestat feia viatges periòdics a Andorra, on adquiria el tabac, després el baixava il·legalment a Balaguer i des d’allà l’enviava fins a Madrid per evitar els possibles controls que es pogués trobar durant el camí.

tracking