Delicte

Arrestat per una presumpta agressió a la parella a la via pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident, de nacionalitat portuguesa i de 51 anys, va ser arrestat la setmana passada per la policia per presumptament agredir la seva parella. Segons informa el cos, l’agressió s’hauria produït el dimarts de la setmana passada, de matinada, en ple carrer d’Andorra la Vella.

Al llarg de la setmana passada, la policia també va detenir, dijous al matí, un turista francès de 29 anys a la frontera del Pas de la Casa per un presumpte delicte contra la salut pública. L’home va ser enxampat en possessió de 0,1 grams d’èxtasi. També, al Pas de la Casa, dimarts de la setmana passada es va arrestar un algerià, no resident i de 24 anys, per desobeir l’ordre d’expulsió governativa que el permetia entrar a Andorra.

Amenaces als agents

La policia va arrestar, dilluns passat, un resident portuguès de 34 anys com a presumpte autor d’injúries, amenaces, resistència i desobediència als agents. L’home va ser aturat per la policia després de rebre un avís per alteració de l’ordre públic quan pretenia accedir a un local en un manifest estat d’embriaguesa. La detenció es va produir dilluns de la setmana passada, als volts de 2/4 de 3 de la matinada.

tracking