Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
ocupació turística

61.000 vehicles accedeixen al país durant el pont

Dissabte, amb més de 17.000 entrades, va ser el dia "més fort"
Retencions tant d'entrada com de sortida ahir al migdia al punt fronterer del riu Runer.

Els hotels fan ple durant el pont

Retencions tant d'entrada com de sortida ahir al migdia al punt fronterer del riu Runer.

Fernando Galindo
Actualitzada 16/08/2016 a les 14:16
Un total de 61.000 vehicles han accedit al país durant el pont de la Mare de Déu d'agost, xifra que no ha arribat a la previsió inicial, de 64.000 vehicles, establerta inicialment pel Servei de Mobilitat, segons ha indicat el responsable del Centre Nacional de Trànsit (Cenatra), Daniel Rodríguez.

Aquesta dada, però, s'ha de matissar, ja que tal com ha detallat Rodríguez, durant l'inici de la setmana ja van començar a accedir al Principat un nombre important de vehicles, els quals "no han entrat dins el comptatge efectuat durant el pont". Per aquest motiu, el que si s'ha pogut constatar enguany, ha estat una diferència destacable entre l'entrada, amb 61.000 vehicles, i la sortida, que amb 63.500 cotxes s'ha quedat molt a prop de les previsions inicials.

Pel que fa a la jornada en què es van comptabilitzar més entrades, Rodríguez ha detallat que el dissabte, amb un total de 17.244 accessos entre la frontera del riu Runer i la francoandorra, "va ser el dia més fort". Quant a les dificultats de circulació originades per l'entrada dels vehicles durant el pont, tot i precisar que durant el diumenge es van ocasionar retencions "puntuals" com a conseqüència de la 'Purito', Rodríguez ha indicat que no s'han registrat incidències "més enllà del que s'entén per habitual en aquestes dates".
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477