Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Trànsit

Uns 64.000 vehicles entraran a Andorra pel pont de la Mare de Déu d'Agost

Els càlculs de Mobilitat situen aquest cap de setmana com el de major entrada de tot l’estiu
El departament de Mobilitat calcula que 64.000 vehicles entraran a Andorra al llarg del pont de la Mare de Déu d’Agost. Si les previsions s’acaben complint el cap de setmana que va començar ahir i acabarà dilluns serà el de major entrada d’automòbils d’ aquest estiu. “Serà l’entrada de vehicles mes forta de l’agost, però per sota dels de la Puríssima i Carnaval”, va explicar en declaracions al Diari el cap de direcció de Mobilitat, Daniel Rodríguez, que hi va afegir que a l’estiu “l’agost sempre és molt més fort que el juliol o el setembre”. En ser festa tant
  • #3 Damiá
    (13/08/16 19:52)

    Seguim cometent el mateix error que el segle passat,masificacion de turisme d'entrepà de salami i cremant fins a l'últim moment la "marca" si és que alguna vegada la vam tenir, d'Andorra. No és la quantitat .... més aviat la qualitat el que hauríem de trobar.

    Respondre
  • #2 ¿¿??
    (13/08/16 15:16)

    Ahit vaig entrar a Andorra a les 21:00 i erem quatre gats. Avui he baixat a Andorra la Vella a les 12:00 i els parkings bastant buits. Un ramat per l'avinguda passejant, les botigues bastant buides menys les que venen entrepans.

    Respondre
  • #1 Progrés infinit
    (13/08/16 08:06)

    La contaminació acústica i la contaminació del aire en forma  de partícules co2 estarà asegurada,produint més casos de  problemes relacionats amb el aparell respiratori,una altra cosa es si farem o no farem caixa a els comerços. 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477