Successos

Retencions al centre per un accident a la rotonda de Tobira

El conductor va perdre el control del cotxe en patir un problema de salut

Retencions al centre per un accident a la rotonda de TobiraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident a la rotonda de Tobira, a Andorra la Vella, va causar ahir retencions de trànsit al centre del país. El conductor del vehicle, un andorrà de 39 anys, va perdre el coneixement mentre conduïa. Cap altre vehicle s’hi va veure implicat.

El sinistre va tenir lloc pels volts de les cinc de la tarda i va obligar a tallar un dels carrils de l’avinguda i donar pas alternatiu durant trenta minuts. Com a conseqüència, segons l’Agència de Mobilitat, es van produir retencions a l’avinguda Salou, en sentit nord, fins a tres quarts de sis de la tarda. Fins al lloc de l’accident s’hi van traslladar bombers, policia i agents de circulació. El conductor va ser evacuat a l’hospital Nostra Se­-nyora de Meritxell.

No van ser les úniques cues de la jornada d’ahir. Malgrat que no van superar el quilòmetre i mig, entre les cinc de la tarda i dos quarts de nou de la nit hi va haver retencions de sortida del país per la frontera del riu Runer, que van arribar fins a la Borda Sabaté. Pel que fa a la frontera amb França, al llarg de la jornada d’ahir la circulació va ser fluïda.

Accident de moto

Una andorrana de 25 anys va resultar ferida lleument, dimecres a la nit, en un accident de trànsit a Andorra la Vella. Segons va informar ahir el cos de policia, la jove conduïa una motocicleta que es va veure implicada en una col·lisió amb un turisme. L’accident va tenir lloc poc després de les vuit a la carretera general 1, a l’altura de la Margineda. Pel que fa al conductor del cotxe, va sortir il·lès i no va necessitar cap tipus d’atenció dels serveis mèdics desplaçats fins al lloc de l’accident.

tracking