Turisme

Les persones que viatgen al sud-est asiàtic, les que més s'inscriuen al registre de viatgers

Les persones que viatgen al sud-est asiàtic, les que més s'inscriuen al registre de viatgers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les persones que viatgen al sud-est asiàtic, Austràlia, Nova Zelanda o Amèrica són les que més s’inscriuen al registre de viatgers del ministeri d’Afers Exteriors, tot i que també hi ha persones que viatgen per Europa que ho fan, tal com consta en les dades facilitades des del Govern.

El registre es va posar en marxa el gener del 2011 i va ser revisat el 2014 amb la voluntat de promoure’n l’ús. En aquest sentit, des del ministeri d’Afers Exteriors recorden que aquest servei recull les dades de les persones que es desplacen temporalment a l’estranger, no tan sols per motius turístics, sinó també per d’altres. Es tracta d’una eina útil i que permet al ciutadà inscriure’s, informar sobre el seu itinerari, les persones que l’acompanyen i les persones a contactar en cas de necessitat. Així, des d’Afers Exteriors es pot comprovar, mitjançant aquest fitxer, si en el moment d’una emergència o catàstrofe natural algun nacional andorrà o resident es troba present en el país on es produeix.

El departament d’Afers Bilaterals i Consulars és el responsable del seguiment, l’actualització i el tractament de les dades d’aquest registre, en el qual el viatger es pot inscriure a través d’un formulari electrònic que es troba a la pàgina web del ministeri.

tracking