Rescats

Els bombers realitzen dos salvaments a la muntanya

Els bombers realitzen dos salvaments a la muntanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van realitzar ahir dos rescats a la muntanya, que van acabar amb ferits lleus. El primer va ser al matí, quan un home, del qual no va transcendir ni la nacionalitat ni l’edat, anava caminant entre Creussans i el pic dels Forcats, a la par­ròquia d’Ordino, i es va fer mal al peu, van indicar els bombers. L’home feia senderisme sol va avisar els bombers a través del telèfon. Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar un helicòpter per tal de rescatar-lo i traslladar-lo a l’hospital.

En el segon cas, els bombers van rebre l’avís a les 18.15 hores que un biker es va accidentar al Vallnord Bike Park, a la parròquia de la Massana, i també hi van anar amb helicòpter. L’home, del qual tampoc es va detallar ni nacionalitat ni edat, va patir una fractura a la pelvis, segons fonts de l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell.

D’altra banda, la policia va ressaltar que s’investiguen les causes de la mort de l’urgellenc Amadeo Rodríguez, resident al Principat, que va morir mentre feia ràpel al Comapedrosa.

tracking