TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Successos

Detinguts tres ucraïnesos per robatoris en diversos vehicles

Els arrestats no són residents i se sospita que feia mesos que furtaven

Detinguts tres ucraïnesos per robatoris en diversos vehiclesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dissabte tres ciutadans ucraïnesos no residents acusats d’un delicte contra el patrimoni. Concretament, se’ls acusa d’haver comès diversos robatoris en vehicles, la majoria dels quals amb matrícula estrangera. Els furts s’haurien començat a produir fa uns mesos i no han estat de manera continuada. La investigació, que encara està oberta, va tenir dissabte un punt àlgid, amb la detenció dels tres no residents. Segons van explicar fonts policials, els presumptes lladres encara es trobaven, al tancament d’aquesta edició, al despatx central i s’esperava que passessin a disposició judicial les properes hores.

D’altra banda, la policia va informar ahir de la detenció d’un jove de nacionalitat andorrana i de 21 anys que va provocar un accident de trànsit la mitjanit de dissabte. Els agents van decidir arrestar el conductor d’un dels dos vehicles implicats en l’accident després que donés positiu per consum d’estupefaents.

Els fets van ocórrer quan quedaven vint-i-nou minuts per a les dotze de la nit a l’altura del número 46 de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany. En l’accident es van veure implicats dos turismes, un MG ZR160 i un Volvo XC, tots dos matriculats al Principat. El conductor de l’MG va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de conducció sota l’efecte de drogues.

Els ocupants de l’altre vehicle, un home i una dona espanyols no residents de 58 i 59 anys, respectivament, van resultar ferits lleument arran de l’accident de circulació. El conductor del vehicle causant de l’accident en va sortir il·lès.

tracking