Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Parc d'animals

El comú negocia amb una empresa forana la concessió de Naturlandia

La majoria està estudiant seriosament la proposta d’una societat estrangera per fer-se càrrec del parc a canvi d’un pagament anual
El comú de Sant Julià està negociant amb una empresa forana la concessió de Naturlandia a canvi d’un pagament anual, segons van informar fonts properes a la corporació. Aquesta seria l’opció principal amb la qual treballa la majoria de Laurèdia en Comú per trobar una sortida a la complicada situació econòmica del parc d’animals. Naturlandia està suposant una càrrega econòmica impossible de suportar per a les arques lauredianes, fins al punt que la parròquia es troba al límit (com a mínim) del deute màxim que es permet a les corporacions locals, equivalent a dues vegades els ingressos anuals. Les mateixes
  • #8 CDiego
    (06/08/16 18:42)

    Els cosmolegs del mon busquen forats negres al fons de l univers...Per que llençar cales quan tenim aquest tan gran i tan a prop?

    Respondre
  • #7 "¡Torero, torero, Torero!"
    (06/08/16 14:18)

    Si el Sr. Vila, el dia de la Reunió de poble, ens diu que la proposta ha passat a ser contracte en ferm, proposo que surti per la porta del Centre Cultural "a hombros", com els toreros. Pel que fa al retard de la Reunió de poble: "nunca es tarde si la dicha es buena."

    Respondre
  • #6 "Pedid y se os dará" (Lucas, 11,8)
    (06/08/16 12:35)

    Sense voler ser irreverent, penso sincerament que caldrà portar moltes espelmes a Canòlich per a que tot arribi a bon port.

    Respondre
  • #5 Josep
    (06/08/16 11:47)

    Els d'Ordino es volen vendre Arcalís als de fora i ara els de Sant Julià es volen vendre la Rabassa als de fora. Quin esperit de país tenen els nostres polítics? Em temo que cap ni un, apart de vendre's el país a troçets. Els nostres fills ho tindran ben fotut.

    Respondre
  • #4 Comuns mal administradors
    (06/08/16 11:45)

    Ciutadà d ' Andorra va dir..
    Tots els Comuns fan el mateix,semblaria que la despesa de diners en festes i festetes,els dona punts politics,faci una ullada a totes les Parròquies es una disbauxa i tenint en compte que totes estan de deutes fins al coll.Mal administradors.

    Respondre
  • #3 Que cada palo aguante su vela.
    (06/08/16 11:36)

    Si aquesta notícia-miracle es confirma, si, a més, l'empresa forana no està cega i veu cap a on es mouen, sense retorn, els valors de la nostra societat i decideix eliminar el tancat d'animals, haurà arribat el moment de passar factura i demanar a les autoritats comunals en càrrec des del novembre 2006 –primera administració Pintat/Sangrà- fins al 13 de desembre 2015 –administració Gil/Torrentallé- que paguin individualment la part proporcional de la festa ruïnosa de Natulandia.

    Respondre
  • #2 Ciutadà d ' Andorra
    (06/08/16 10:35)

    Crec que el que no pot fer el Govern, es ajudar economicament el comú per Naturlandia La festa major ( ha estat una bona festa major) peró si tens problemes economics i t han d ajudar amb els diners de TOTS, no cal que vinguin tans grups de musica de renom, amb 1 o 2 ja n hi habie prou!! Es senzillament una qüestió d imatge

    Respondre
  • #1 Anys de llautó, cinisme i mentides.
    (06/08/16 08:53)

    L'oposició està inquieta i preocupada? Quin cinisme!!! On era l'actual oposició els darrers anys? Eren al comú. Eren al comú inaugurant un anacrònic parc d'animals; predicant al poble que el parc arribava al comerç de la parròquia; arruïnant les finances comunals transferint diners i més diners a un parc d'aventures a l'UCI; no pagant el lloguer dels terrenys de la Rabassa; convertint el deute del parc amb el comú en accions de Naturlandia...

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477