Política

Toni Martí confirma Jordi Casadevall com a secretari del Govern

Toni Martí confirma Jordi Casadevall com a secretari del GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, va confirmar ahir Jordi Casadevall com a secretari general del Govern, després que aquest posés el seu càrrec a disposició per la seva vinculació familiar amb la defensa dels interessos dels accionistes majoritaris en les diverses causes judicials de l’afer Banca Privada d’Andorra, segons va explicar ahir l’executiu en un comunicat.

En una carta adreçada al secretari general, Martí li va reafirmar la seva confiança i va agrair a Casadevall la “lleialtat i honestedat demostrades al llarg dels últims dies”. Tots dos van acordar que Casadevall, en qualitat de màxim responsable del gabinet jurídic, “s’inhibeixi de tot allò relatiu a les causes judicials obertes en l’afer BPA”, tal com va informar el Govern. En la nota s’assegura que Martí va voler deixar clar que aquesta decisió no implica una manca de confiança en el secretari general, sinó que s’adopta per “preservar la bona imatge i el bon nom del gabinet jurídic del Govern”.

En les dues cartes enviades, tant dimecres com ahir, les fonts governamentals asseguren que Casadevall i Martí van reafirmar “la seva convicció a favor del projecte polític que l’executiu ha defensat i implementat al llarg dels últims cinc anys”.

tracking