Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

Martí confirma Casadevall com a secretari general del Govern

El secretari general de Govern va posar el seu càrrec a disposició per la viculació familiar amb la defensa del Cierco a la causa BPA
El cap de Govern, Antoni Martí, ha confirmat avui a Jordi Casadevall com a secretari general del Govern, després que aquest darrer posés el seu càrrec a disposició per la seva vinculació familiar amb la defensa dels interessos dels accionistes majoritaris en les diverses causes judicials de l’afer Banca Privada d’Andorra.

En una carta adreçada avui al secretari general, Martí ha reafirmat la seva confiança i ha agraït a Casadevall la lleialtat i honestedat demostrades al llarg dels últims dies, segons ha informat l'executiu en un comunicat.

Tots dos han acordat que Casadevall –en tant que màxim responsable del gabinet jurídic- s’inhibeixi de tot el relatiu a les causes judicials
  • #11 ain
    (05/08/16 08:55)

    el pare d'acquest noi es el que traballava a Mora? el tiet, a Brusel.les? well done Casadevalls!        

    Respondre
  • #10 Joan
    (04/08/16 21:47)

    Casa Devall va dir..
    L'has encertat, l'incompatibilitat es amb el seu pare, i no pas amb els seus cosins. Hi algú es creu que s'inhibirà en el cas BPA. Tot ha sigut pura comèdia, una cortina de fum.

    Respondre
  • #9 Casa Devall
    (04/08/16 18:27)

    La incompatibilitat hauria de vindre del fet que el pare del secretari de govern sigui el president del consell superior de la justícia fa anys, no de que ara els seus cosins siguin els nous advocats de la BPA.

    Respondre
  • #8 La pasta és la pasta
    (04/08/16 17:15)

    Laura: el que caldria, en aquest cas,  és que no haguessin de dimitir els qui tenen responsabilitats públiques, si no que algun advocat no caigués davant la temptació de quatre (o més) calers

    Respondre
  • #7 Cada cop més clar
    (04/08/16 17:08)

    Panorama complicat: suposo que ho dius per la fugida precipitada del Jaume Bartumeu o  pel seu acomiadament fulminant

    Respondre
  • #6 Laura
    (04/08/16 15:17)

    Tot i que tampoc és culpa seva m'hauria agradat la mateixa reacció del President de Consell Superior de Justicia.

    Respondre
  • #5 Fair Play
    (04/08/16 13:52)

    La qüestió de BPA, ja que Andorra no només està venint. Seria prudent confiar en la Commssie Europea

    Respondre
  • #4 Titanic
    (04/08/16 11:44)

    Sembla el titánic

    Respondre
  • #3 Desmotivació
    (04/08/16 11:35)

    És francament desmotivador que tot aquest tema s'estigui emportant per davant el talent jove que tenim al país. No s'hauria d'haver arribat a aquest punt, mai de la vida, ni per part d'uns ni dels altres. Estem perdent temps, diners i energies, entrant en una espiral cainita i autodestructiva. Si es confirma la sortida d'en Jordi Casadevall (sincerament, espero que no), es confirmarà que Andorra no és país per als joves.

    Respondre
  • #2 Joan
    (04/08/16 10:13)

    Contractar una advocada sense cap experiència en l'exercici del dret, però amb el "mèrit" d'haver estat tot just fa uns mesos Comisari de policia i tenir actualment un càrrec polític públic; triar el despatx del nebot i del germà del President del Consell Superior de Justícia o si es prefereix de l'oncle i cosí germà del secretari de Govern ...  Suposo que és casualitat. En tot cas el Jordi Casadevall demostra un cop més tenir uns principis ètics molt per damunt de la majoria. Com sempre pagarà els plats trencats qui menys s'ho mereix (gens) i l'únic que ha pensat que les coses tenen un límit.

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477