successos

Vuit detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol

La policia els va arrestar en el marc de la campanya de controls d'alcoholèmia

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policiava arrestar durant la setmana passada a vuit personesper conduir sotaels efectes de l'alcoholi per fer-ho amb una taxa superior a 0,8 g/l, que és el criteri establertper procedir a la detenció del conductor. Es tracta de cinc andorransd'entre 24 i 40 anys, una andorrana de 23, una espanyola resident de 33 anysi un portuguès resident de 49. La majoriavan ser detectats en el marc de la campanya de controls d'alcoholèmia que el cos realitzaentre els mesos de julioli agost.D'entre totes les proves realitzades, la taxamés alta es va situar en 2,01 g/l.

A més d'aquestes detencions, la policiava detenirla matinada dedissabtea Sant Julià de Lòriados andorrans de 20 i 18 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física. Els arrestatsvan estar involucratsen una baralla que va tenir lloc durant lacelebració de la festa major d'aquesta parròquia.

El mateix dissabte al matí a Santa Colomados brasilers residents de 21 i 18 anys, van ser arrestatscom a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. Es produeix una agressió entre els interessats en el domicili d'ambdós per desavinences entre germans.

Finalment, la darrera setmana tambéva ser detingut un portuguès resident de 28 anys, en possessió d'una petita quantitat de cocaïna (0,7 grams).

tracking