Mobilitat

Retencions a l'N-145 i a Sant Julià durant el matí per entrar al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El darrer cap de setmana de juliol es va iniciar ahir amb fortes complicacions a la carretera. Entre l’N-145 i el tram per travessar la parròquia de Sant Julià de Lòria es van arribar a acumular fins a 9 quilòmetres de retencions. Així, segons es va informar des del servei de Mobilitat els problemes es van iniciar poc després de les dotze del migdia. A aquella hora i fins a les dues, l’N-145 va registrar fins a 5 quilòmetres d’aturades.

D’altra banda, i pel que fa a les vies del país, a partir de quarts d’una es van començar a formar cues d’entrada a Sant Julià. A dos quarts d’una els vehicles ja arribaven fins a la Borda Sabaté i a un quart de dues l’acumulació de cotxes es va estendre fins a la frontera del riu Runer. En total, segons es va detallar des de l’àrea de Mobilitat, es van arribar a registrar un màxim de 4 quilòmetres de retencions.

La situació va començar a millorar pels volts de dos quarts de tres de la tarda, quan de mica en mica es van anar desfent les cues. Finalment, cap a un quart de quatre de la tarda la circulació ha tornat a ser fluïda a tota la xarxa viària. Cal destacar, però, que al vespre, a partir de les 20 hores –coincidint amb la cercavila dels gegants que es feia a Sant Julià amb motiu de la festa major– Mobilitat va tornar a registrar retencions d’entrada a la parròquia que no van superar els dos quilòmetres.

Pel que fa al dia d’avui, les previsions del servei eren que les majors complicacions es produïssin a la tarda, coincidint amb la sortida de tots els vehicles que havien entrat el dia abans. I és que tal com es va explicar ahir van ser pocs els vehicles que van abandonar el país.

tracking