Successos

Una dona queda ferida en saltar d'un segon pis fugint d'un incendi

Una dona queda ferida en saltar d'un segon pis fugint d'un incendi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va resultar ferida la nit de dimarts quan va saltar des d’un segon pis d’un xalet de la Massana per fugir de les flames que afectaven casa seva. Com a conseqüència de la caiguda va patir diverses fractures vertebrals, per la qual cosa se la va traslladar a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell per ser atesa. Segons es va explicar des del cos de bombers, l’avís de focs es va rebre cap a la una de la matinada, moment en el qual una dotació del parc de la Massana es va desplaçar fins al xalet de la urbanització Sorribes on s’havia produït l’incendi. Poc després s’hi va incorporar una altra dotació del parc d’Andorra la Vella, amb un camió i un camió escala.

En total, el foc va requerir la intervenció d’una dotzena d’efectius que hi van estar treballant fins a gairebé les cinc de la matinada. Des del cos antiincendis es va explicar que la casa havia quedat força afectada i que quan van arribar-hi van trobar flames i una gran acumulació de fum a tota la casa, tant a la cuina com al menjador i també a les habitacions.

Els bombers van indicar que la dona, de la qual no es va concretar l’edat si bé es va assenyalar que es tractava d’una persona gran, estava sola a casa i en veure’s enmig del foc i la gran quantitat de fum va decidir saltar des del segon pis de l’immoble. La caiguda li va provocar diverses fractures vertebrals i per aquest motiu se la va traslladar a l’hospital on ahir al vespre seguia ingressada. Malgrat que en un primer moment es va valorar de traslladar-la en un centre hospitalari de fora del país, finalment es va optar perquè es quedés aquí. El cap de guàrdia del centre va explicar que la dona havia estat intervinguda i que es trobava estable.

Pel que fa a les causes que van originar el foc, els bombers van explicar que es desconeixien i s’estaven investigant.

tracking