Política

SDP pregunta al Govern pels programes de foment de la contractació

La consellera general del partit, Sílvia Bonet, presenta cinc preguntes al Govern sobre aquesta qüestió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general d’SDP, Sílvia Bonet, ha formulat cinc preguntes al Govern ambla finalitat de conèixer la informació de les dades de contractació que s’han realitzata través dels programes de foment de la contractacióimpulsatsel2013.

Bonetha constatat que,eljuny, el nombre depersones que reben la prestació econòmica per desocupació involuntària haaugmentat en un 51,2% respecte el mateix període de l’any passat. Actualment hiha 65 persones que reben aquesta prestació.

Existeixen diferents programes per aturats amb l’objectiu de fomentar lacontractació, per part de les empreses, dels treballadors desocupats inscrits alServei d’Ocupació en situació de recerca de feina, i que formen part de col·lectiusde persones amb dificultats d’inserció laboral.

És per això que ha presentat cinc preguntes al Govern amb l'objectiude saber quantes contractacions s’han dut a terme através dels programes de foment en el sector privat i en el sector públic,des del 2013 fins a l’actualitat. També ha demanatcom han quedat distribuïdes aquestescontractacions per mesos i en els diferents programes, quina ha estatla durada dels diferents contractes duts a terme iquantes de lespersones que han estat contractades continuen treballant actualment. Per últim, Bonetha preguntatquantes persones han aconseguit un contracte indefinit gràcies aaquests programes.

tracking