Successos

Detingut per exhibicionisme davant de menors

La policia també arresta un jove acusat d’agredir físicament i psíquicament la seva germana

Detingut per exhibicionisme davant de menorsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons consta en el balanç setmanal de detencions que va fer públic ahir el cos de policia, dijous passat es va detenir un resident portuguès de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. Els fets van tenir lloc a les 12.50 hores a la parròquia d’Escaldes-Engordany i tal com van explicar des del cos, l’home estaria acusat d’exhibicionisme davant de menors. Amb tot, no es van donar més detalls del cas.

D’altra banda, els agents també van detenir, el passat dia 20, un andorrà de 21 anys a la capital com a presumpte autor d’un delicte de violència física i psíquica en l’àmbit domèstic envers la seva germana. A més, també se l’acusa d’injúries i amenaces greus als funcionaris de la policia que van acudir a deternir-lo. Entre el balanç de detencions també en destaca la d’un resident portuguès de 21 anys, que el passat dia 18 a les 01.05 hores va ser arrestat al Pas de la Casa com a presumpte autor d’injúries, amenaces, desobediència i resistència greu als agents. Tal com es va detallar des del cos d’ordre, una patrulla va acudir al poble fronterer per una disputa de parella en un domicili particular. Un cop els agents van arribar-hi ningú els obria la porta i finalment, quan una dona la va obrir, darrere seu va sortir el detingut mostrant un comportament “molt hostil” cap als agents que van actuar. Per últim, també es van detenir dos joves de 23 anys, un resident espanyol i un andorrà, també acusats d’injúries, amenaces, resistència i desobediència greu a funcionaris de la policia. Els fets van tenir lloc a quarts de cinc de la matinada del dia 22 quan una patrulla va detectar dos nois, un dels quals orinava en la via pública. En passar a prop d’ells, van propinar manifestacions grolleres cap al cos de policia i per aquest motiu se’ls va detenir. Amb tot, aquestes no van ser les úniques detencions que es van dur a terme durant la setmana del 18 al 24 de juliol.

Alcoholèmia

Del les 14 detencions que es van efectuar la setmana passada, la meitat van ser per delictes contra la seguretat del trànsit, totes elles dutes a terme en el marc de la campanya de controls d’alcoholèmia. Així, entre tots, destaca el cas d’un andorrà de 24 anys que el passat dia 23 a les 06.50 hores va ser detingut per conduir amb una taxa d’1,55 grams per litre. Del dia 21 cal remarcar la detenció de dos homes quan passaven pocs minuts de les 3 de la matinada. El primer, un resident espanyol de 45 anys amb una taxa d’1,21 grams per litre, i el segon, un andorrà de 55 anys que presentava la mateixa taxa d’alcoholèmia. El dia 22 es van detenir tres persones: un andorrà de 64 anys amb una taxa d’1,07 grams per litre, un andorrà de 57 anys amb una taxa de 0,9 grams per litre i un resident espanyol de 52 anys amb una taxa de 0,94 grams per litre. Per últim, la matinada de diumenge es va arrestar una andorrana per conduir amb una taxa de 0,90 grams per litre.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, des del cos de policia es va informar que el passat dissabte 23 a les 9.45 hores es van detenir dos homes espanyols no residents de 41 i 33 anys. Segons es va fer públic en el comunicat del cos d’ordre, se’ls va aturar en un control quan passaven per la frontera hispanoandorrana i intentaven accedir al Principat amb 0,7 grams de cocaïna i 1,8 grams d’speed.

tracking