Sistema financer

Vall Banc busca acords amb entitats de fora de patrimonis i actius

L’entitat cerca proveïdors de referència en la gestió de patrimonis i actius “per generar més valor per als clients”

Vall Banc busca acords amb entitats de fora de patrimonis i actiusVall banc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova direcció de Vall Banc s’ha fixat com a objectiu establir acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència en la gestió de patrimonis i actius. L’objectiu, segons han especificat des de la mateixa entitat, és que amb aquestes aliances es pugui “generar més valor per als clients”.

El nou conseller delegat, Christoph Lieber, i Cándido Romero, director financer de l’entitat, ja s’han posat a treballar per millorar el posicionament en el mercat, l’eficiència i qualitat de servei al client en el negoci de banca privada. “La meva visió és fer de Vall Banc l’entitat més respectada d’Andorra en el sector de banca privada, no només des del punt de vista econòmic, sinó sobretot en termes de transparència, integritat, compliment legal i servei al client”, ha manifestat Lieber a través d’un comunicat, tot afegint que “contribuirem a reconstruir la reputació d’Andorra com a un gran centre financer europeu. Crec que això és essencial per al veritable èxit i el creixement continu del nostre banc”.

Un dels primers objectius de la nova etapa de Vall Banc és reforçar l’àrea de banca privada digital. I és que, segons el nou conseller delegat, la nova aposta pot ser un al·licient per atreure nous clients. “La utilització dels processos d’inversió més sofisticats i la implementació dels serveis en línia més avançats oferirà noves oportunitats als nostres clients”, justifica.

Assignatures pendents

L’INAF va aprovar, el passat dia 1 de juliol, la venda de Vall Banc a JC Flowers, tot i que la transacció no es va completar fins dijous. Segons van manifestar fonts properes a la nova direcció, de moment es mantindran les limitacions de sis mesos per a la retirada dels comptes corrents que havia establert l’AREB.

Així que a hores d’ara no hi ha una previsió temporal per quan es preveu que els antics clients de BPA puguin accedir als productes de renda variable i els valors fora de balanç. Els de renda fixa – títols, accions i fons, com ara els plans d’estalvi garantits– van ser alliberats progressivament durant el mes passat.

L’altra assignatura pendent és poder operar amb dòlars, ja que, de moment, només ho pot fer amb euros i divises. No obstant això, les mateixes fonts assenyalen que la manca de corresponsals nord-americans no dificulta en cap cas l’activitat.

Vall Banc busca acords amb entitats de fora de patrimonis i actius

tracking