Successos

Un andorrà resulta ferit greument en un xoc frontal amb moto a Montferrer

L’acompanyant va patir diverses contusions lleus i el conductor del vehicle va resultar il·lès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un andorrà, de 29 anys, va resultar ferit greument el diumenge al vespre quan la motocicleta amb la qual viatjava va xocar frontalment contra un turisme a Montferrer. Arran de l’accident, va ser traslladat a la Fundació Sant Hospital la Seu d’Urgell. Després d’avaluar el seu estat, els metges van decidir que el portessin en ambulància a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona perquè tenia diverses fractures al braç i a l’esquena, segons van informar fonts del centre mèdic urgellenc.

Des de l’hospital barceloní van assenyalar que l’andorrà havia estat ingressat en la Unitat de Cures Intensives (UCI). “Està estable i la seva evolució és positiva”, va subratllar el centre mèdic, que no va donar més detalls sobre el seu estat de salut.

Els fets van passar el diumenge al vespre. En concret, els serveis d’emergències catalans van rebre un avís a les 20.30 que hi havia hagut un accident al quilòmetre 231 de l’N-260 en el seu pas per la localitat de Montferrer, va explicar el Servei Català de Trànsit. L’home que viatjava en una motocicleta amb una dona de 35 anys va xocar frontalment amb un turisme. El conductor del vehicle va resultar il·lès, mentre que la dona també va ser traslladada a la Fundació Sant Hospital la Seu d’Urgell amb diverses contusions, que com que no eren greus va ser donada d’alta. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions dels mossos d’esquadra.

D’altra banda, dos cotxes van xocar ahir al quilòmetre 9’550 de la CG1 a l’altura de Sant Julià de Lòria, segons va comunicar la policia, que rebre l’avís del sinistre a les 12.24 hores.

Un dels conductors, un espanyol no resident i de 46 anys, va resultar ferit lleument. Tot i així, les lesions van ser superficials i, per tant, no va necessitar que el traslladessin a l’hospital.

DETENEN 4 JOVES PER I NTENTAR ROBAR EN UN RESTAURANT

Tres joves andorrans, un de 19 anys i dos de 21, així com un resident espanyol de 19 anys van ser detinguts el diumenge per intentar robar un restaurant a Canillo. A la matinada de dissabte a diumenge els nois van intentar forçar la porta de l’establiment i van entrar, però com que va sonar l’alarma es van espantar i van marxar sense cap botí, segons van relatar fons policials. El diumenge a les 07.15 hores els agents van detenir dos dels implicats, mentre que els altres dos els van arrestar a les 19.25.

Segons el balanç setmanal de la policia, el diumenge a la matinada, els agents van atendre un jove andorrà de 18 anys que s’havia accidentat. El noi conduïa amb una taxa d’alcoholèmia de 2,14 g/l i va donar positiu en estupefaents. D’altra banda, el 13 de juliol la policia també va interceptar en dos controls diferents una espanyola de 22 anys que conduïa amb una taxa d’1,75 g/l, i un andor­rà de 60 anys que circulava amb una taxa d’1,30 g/l.

tracking