finances

Vall Banc anuncia acords amb proveïdors forans de patrimonis i actius

L'entitat vol convertir-se en "la més respectada d'Andorra en el sector de banca privada"

Christoph LieberVall Banc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de completar la compra de Vall Banc per part del fons J.C. Flowers el passat 14 de juliol, el nou conseller delegat de l'entitat, Christoph Lieber, ha anunciat que, per generar més valor per als clients, s'establiran acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència en la gestió de patrimonis i actius, a més de reforçar l'àrea de banca privada digital.

Pel que fa a accions concretes, Lieber vol establir acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència en la gestió de patrimonis i actius, a més de reforçar l’àrea de banca privada digital. “La utilització dels processos d’inversió més sofisticats i la implementació dels serveis en línea més avançats oferirà noves oportunitats als nostres clients”, ha dit Lieber a través d'un comunicat.

Lieber ha expressat, a través d'un comunicat, que la seva visió és fer de Vall Banc "l'entitat més respectada d'Andorra en el sector de banca privada, no només des del punt de vista econòmic, sinó sobretot en termes de transparència, integritat, compliment legal i servei al client". En aquest sentit, ha assegurat que "contribuirem a reconstruir la reputació d'Andorra com a un gran centre financer europeu".

Nascut a Suïssa, Christoph Lieber va ser conseller delegat de St.Galler Kantonalbank Deutschland AG i, anteriorment, va ser responsable de les activitats onshore i offshore d’UBS a diversos països. De la seva banda, Cándido Romero, d’origen espanyol i luxemburguès, va ser director de Finances i Gestió de Riscos de l'entitat alemanya de banca privada Hauck & Aufhäuser.

Cándido Romero

tracking