Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Turisme

Els hotelers preveuen un estiu una mica millor que el de l'any passat

Els grans esdeveniments ajuden el sector, especialment el Cirque du Soleil i el Tour de França, que es veuen reforçats aquest cap de setmana per l’Ultra Trail.
El sector hoteler afronta amb optimisme l’estiu. El bon inici de juliol i les reserves que ja hi ha concertades fan que s’albiri un juliol i un agost positius. Esdeveniments com el Tour de França, el Cirque du Soleil i aquest cap de setmana l’Ultra Trail hi ajuden.
Des de la Unió Hotelera d’Andorra, un dels membres de la junta de l’entitat, Manel Ara, explica que “la previsió dels associats és força bona”. Entre les raons que tenen per pensar-ho és que “tenim més anticipació de reserves que l’any passat”, comenta. Una situació que es veu reforçada pel fet que fins
  • #1 ploramiques
    (16/07/16 21:18)

    Aquests hotelers mai estan contents. Quan ho tenen tot ple diuen que s'han de fer millores per omplir cada dia de l'any. Quan ho tenen buit se'ls ha d'ajudar a fer coses com el Tour perquè puguin omplir uns dies. Jo també vull que Govern em pagui el menjar, que sinó no arribo a final de mes!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477