Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Massacre a Niça

Fraternitat amb França

Les autoritats andorranes acompanyen l’ambaixadora De Matha, que fa una crida a la “unitat” després d’un atac que qualifica de “bàrbar”
Colpidor minut de silenci ahir al migdia a l’ambaixada francesa en memòria de les 84 persones atropellades per un camió conduït per un terrorista que va irrompre a la zona tallada per veure els focs artificials del 14 de juliol. “Han atemptat contra els nostres valors: la unitat, la igualtat i la fraternitat”, va denunciar l’ambaixadora, Ginette de Matha, al mateix escenari on 18 hores abans, amb motiu de la celebració de la festa nacional francesa, feia una crida a “no deixar-nos dominar per la por”.
De Matha, molt afectada per la massacre a Niça, que va qualificar de “bàrbara”, va
  • #3 S.P.F.
    (16/07/16 21:23)

    Arreglar el problema de l'islamisme no és cosa fàcil i per molt que pontifiquem la situació és extremament complexa. Sincerament jo no sabria ni per on començar. Només donar el condol a les famílies de les víctimes. DEP.

    Respondre
  • #2 CDiego
    (16/07/16 14:46)

    Els il.luminats Bush, Blair, Aznar i company, de la ma dels empresaris i petrolers americans i europeus han obert la caixa de Pandora amb l invasio d Irak. Ha seguit la guerra a Gadaffi, mes tard a Al Asad, un altre dictador. Les consequencies las tenin aqui ara, en ple Europa Occidental. Miler de morts i millons de desplaçats. La visio del mon de aquestos inutils ens han conduit al que vivim ara.

    Respondre
  • #1 Teo van gogh
    (16/07/16 08:31)

    Las constantes demostraciones del odio asesino hacia las personas que viven en libertad, deberian hacer reflexionar sobre la conveniencia de permitir simbolos idologicos y de proselitismo politicos como el velo, los minaretes. Creo que esta sociedad no es un utilitario economico porque si viven con nosostros tienen que aceptar nuestros valores sino que se vayan.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts