Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Societat

Viladomat proposa tancar a l'estiu ports de muntanya per atreure ciclistes

La mesura s’aplicaria en carreteres concretes els mesos d’estiu, com ara el coll d’Ordino o Beixalís
El conseller delegat de Saetde, Joan Viladomat, va proposar ahir tancar algunes carreteres de muntanya del país els mesos d’estiu per tal d’atreure turistes relacionats amb el món del ciclisme. “Està bé tenir un carril bici, però potser estaria bé tenir tres ports tancats al maig, juny i juliol perquè els turistes hi poguessin passar uns dies”, va explicar. Segons la seva opinió, aquestes car­reteres actualment “no ens serveixen per a gaire cosa” i la mesura, si es tirés endavant, podria arribar a permetre estades d’una setmana dels visitants.
Viladomat va citar, a tall d’exemple, el coll de Beixalís –que diumenge
  • #20 Patrick
    (16/07/16 10:15)

    En menudo lio t'has ficat Joan... el desgast de veuret al diari cada vegada que diguis algo amb sentit comu, no et depare res de bó.  Cap al final de la etapa professional, hem de sapiguer retirar-se del mitg, procurar''allo que deie en Woody, take the money and run"... Que s'ho facin entre ells. Els de pota i d'arrel. Es amb aquest que funcionen els organismes d'AND...CC, CEA...tu, ets un outsider, i  es aixó que t'ha fet esser eficaç. No sommieu, aixó s'acabat.

    Respondre
  • #19 Pol
    (14/07/16 22:51)

    curtets va dir..
    La bicicleta necessita l'assistència del cotxe: amb el Tour, la Vuelta i el ciclisme a l'andorrana, en tenim la prova.

    Respondre
  • #18 RENFE
    (14/07/16 21:50)

  • #17 curtets
    (14/07/16 18:35)

    Els que us queixeu tant, m'expliqueu xk voleu pasar x beixalis? si no hi heu pasat amb tota la vostra vida. La questio queixarse.  

    Respondre
  • #16 Pokemon
    (14/07/16 16:04)

    Tanquem tots els carrers, ara el que esta de moda es el Pokemon Go.

    Respondre
  • #15 Gossaire
    (14/07/16 16:02)

    Jo vull que tanquin el parc central nomes per a mi, per poder passejar el gos tranquilament. Gracies.

    Respondre
  • #14 Es questió d'un altra cosa
    (14/07/16 15:36)

    Sr. Viladomat, no cal tancar als ciclistes com si fossin nens petits en un parc, els que'l govern hauria de fer es permetre que'ls ciclistes poguessin anar amb tranquil·litat per tot el país, amb vorals a les principals carreteres, per que aquests poguessin circular sobre tot amb seguretat, amb les senyalitzacions pertinents, veure per exemple la del metre i mig, o aprofitar els panels electrònics, per que'ls conductors estiguin avisats, però també que'ls ciclistes respectin les normes de circulació com tothom, que n'hi a molts que no se el que es pensen que son,

    Respondre
  • #13 correcte escrit num.9
    (14/07/16 15:29)

    Jo soc ciclista, estic d'acord amb el correu del Sr. del numero 9, es veritat que últimament hi ha gent que s'han apuntat a la bicicleta i no respecten pràcticament res, caldria, aquets per mi no son ciclistes, son uns paxangues s'haurien de reciclar, i no donar per culpa d'ells mala imatge per sort una majoria no som així, abans de posar-vos a pedalar, apreneu a respectar als altres.

    Respondre
  • #12 anem be!!!
    (14/07/16 14:29)

    @ignorant.... ja ha parlat la veu de la veritat absoluta , la ciencia personificada per a plaer de tots els demes subdits ignorants curts de creativitat e inteligencia.... respecta una mica mes les opinions de la gent i pensa mes en el be comú que no per el goig de 4 que volen tallar curbes de baixada!!!

    Respondre
  • #11 Ignorants!!
    (14/07/16 13:57)

    Sou uns ignorants!! Als Alps ja ho fan fa anys: tanquen alguns ports mítics durant unes hores al matí( i això només durant uns dies prèviament  pactats) molt d'hora, per tal que els ciclistes puguin fer - los en tota seguretat. A més a més pots cronometrar el teu temps amb uns xips lliurats per l' organització. Si volem avançar com a país turístic  de qualitat cal fer una oferta diversificada ja que tenim un entorn brutal. 

    Respondre
Veure’n més
20
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477