Tribunals

Joan Pau Miquel assegura al tribunal que no té voluntat de fugir d'Andorra

L'exconseller delegat de BPA ha comparegut davant la batlle arran del recurs de la defensa contra la pròrroga de presó provisional

Joan Pau Miquel, en el vehicle de la policia a l'entrada dels tribunals.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exconseller delegat de BPA, Joan Pau Miquel, ha comparegut davant del Tribunal Superior de Justícia aquest matí. Ha declarat que considera “desproporcionat estar a la presó sense poder veure els fills i la dona” i que, en cas que sortís del centre penitenciari, ha dit que no té cap intenció de fugir d’Andorra.

La defensa de l'exdirectiu ha recorregut la penúltima pròrroga de presó, que va allargar la seva estada a La Comella, on hi roman des del març del 2015. Els advocats demanen l'arrest domiciliari i, per contra, la fiscalia defensa que romangui empresonat.

Joan Pau Miquel també ha declarat que des del moment que va entrar a la presó està disposat a oferir col·laboració total amb la justícia i que posa a disposició els seus béns.

Paral·lelament, fa pocs dies la batlle va decretar una darrera pròrroga de presó fins el novembre. Es tracta de l’última que es podia decretar. Per tant, Joan Pau Miquel sortirà del centre penitenciari el novembre a no ser que s’instrueixi el cas perquè aleshores es podrà demanar un any més de presó provisional.

tracking