Successos

Demanen cinc anys de presó per maltractar l'exparella

També va pegar la filla de l’antiga companya, a qui va tirar al terra

Demanen cinc anys de presó per maltractar l'exparellaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscal va demanar ahir cinc anys de presó per a un home que presumptament va maltractar la seva parella i també va pegar la filla de la dona, en un judici que es va celebrar al Tribunal de Corts. A més, a la vista, la denunciant va afirmar que l’home, que ja no viu al país i que no es va presentar al judici, la segueix trucant i l’amenaça des d’un telèfon suís que li farà mal si no retira la demanda. Per això, la fiscal va decidir que també s’inclogui entre les penes una ordre d’allunyament perquè l’agressor no es pugui acostar a la víctima ni a la seva filla durant cinc anys, en el cas que torni al Principat.

Segons va relatar la dona, els fets es remunten a l’abril del 2012, quan el suposat agressor va anar a casa seva i van discutir. “Venia del bar i estava girat”, va destacar la demandant. La nena, que ara té deu anys, es va posar enmig dels dos. Per això, l’home la va agafar pels canells, la va sacsejar i la va llançar a terra, va destacar l’exparella, que va reaccionar ruixant amb un espai d’autodefensa l’acusat. Això, va dir, va fer que es poses més violent i va agafar la dona pel coll, la va pegar i colpejar al cap. Va agregar que no era la primera vegada que l’agredia, però aquest cop el va denunciar perquè havia pegat també la filla. Després d’això, va assegurar que l’home cada matí li tallava la llum. Al judici, la denunciant va assegurar que la policia havia acudit a casa seva altres cops per les pallisses que li propinava l’home, però que els agents li havien dit “que no el podia fer fora de casa perquè no era un gos”.

L’advocat defensor va afirmar que només hi ha el testimoni de la dona i que falten proves que donin suport al seu relat.

tracking