TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Relacions exteriors

Saboya diu que l'obertura és un llegat per a futures generacions

El ministre explica que Andorra busca un model compatible amb Europa

Saboya diu que l'obertura és un llegat per a futures generacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Exteriors, Gilbert Saboya,va explicar a una delegació francesa els diversos passos que ha fet Andorra cap a la transparència i la validació internacional en el marc regulador fiscal. Va relatar com la signatura dels diferents convenis bilaterals i multilaterals ha cristal·litzat la implementació de la posada en pràctica d’un model comparable i compatible amb els marc europeu. Saboya va afirmar que ara Andorra fa un pas decisiu amb la negociació d’un acord d’associació amb la Unió Europea que permetrà al Principat la participació plena al mercat comú europeu. El ministre es va referir a l’obertura econòmica com un compromís de l’executiu amb les pròximes generacions per fer d’Andorra un país obert i atractiu a la inversió estrangera i competitiu i homologat a les normes internacionals.

A la trobada també va ser present l’ambaixadora a França, Cristina Rodríguez. La delegació gal·la, convidada coincidint amb l’arribada del Tour, la formaven l’ambaixadora de França a Andor­ra, el president del grup d’amistat França-Andorra de l’Assemblea Nacional i del Senat, i el director general de la missió transfronterera de l’Agència Regional de Salut d’Aquitània, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus. També van ser presents els ambaixadors dels Països Baixos i Luxemburg a Andorra.

tracking