Adjudicacions

El Govern actuarà a les conques dels rius de Sant Julià

El Govern actuarà a les conques dels rius de Sant JuliàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha adjudicat la redacció de cinc projectes de millores hidràuliques, dos dels quals a conques de rius de Sant Julià. Segons van manifestar des del mateix executiu, els treballs preveuen minvar les conseqüències dels creixements dels rius. Així, s’actuarà a la conca dels rius Aubinyà, Aixirivall i Llumeneres. També s’intervindrà a conques de rius de Canillo i Encamp.

No és, però, l’única intervenció prevista. Ahir al consell de ministres també es va aprovar treure a concurs la neteja de residus, vegetació i restauració dels marges dels cursos d’aigua del país. Com està sent habitual, els punts en els quals s’actuarà han estat consensuats conjuntament per l’executiu i els set comuns.

Paral·lelament, en l’àmbit del manteniment de la xarxa viària, ahir també es va acordar licitar els treballs d’instal·lació de dos trams de barreres dinàmiques a la CG-3 a la zona del Vilaró, a la parròquia d’Ordino, i es va adjudicar la primera fase dels treballs de manteniment a la CG-2 a la zona de les Bordes d’Envalira fins al cap del port, per un import de 166.507,36 euros.

Al consell de ministres també es va aprovar la cessió de l’executiu al comú d’Encamp d’un ter­reny situat a la Prada de Moles que servirà de zona d’aparcament de les noves instal·lacions esportives construïdes pel comú d’Encamp. La corporació, però, serà qui es farà càrrec dels treballs d’adequació.

Transport a l’escola de Meritxell

Una altra de les decisions preses és l’adjudicació de la contractació de les empreses que s’han de fer càrrec del servei de transport dels usuaris de l’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Seran les empreses Montmantell i Viatges Espanya.

tracking