Societat

Ensurt a l'oficina de turisme per l'accident d'un camió

Les bigues que transportava es van desplaçar i al revolt hi va impactar

Ensurt a l'oficina de turisme per l'accident d'un camióFrancesc Betriu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vintena de persones que hi havia a l’interior de l’oficina de turisme d’Andorra la Vella ahir a quarts de dotze del matí es van endur un bon ensurt. Un camió que transportava bigues metàl·liques que sobresortien per la part superior de la cabina passava per la plaça de la Rotonda i enfilava cap a Prat de la Creu. En el moment de traçar el revolt, la càrrega es va desplaçar cap al lateral i alguns dels ferros van col·lidir contra el vidre superior de la façana lateral de la instal·lació informativa. L’escena va ser força espectacular perquè les bigues van quedar inserides a l’interior de l’oficina.

“Hi havia vint persones a l’interior però per sort no hi ha hagut cap ferit”, va explicar l’oficial cap de guàrdia dels bombers, David Micó. Els fets van tenir lloc concretament a les 12.39 hores. Els agents de circulació comunals van ser els que es van encarregar de resoldre el problema de trànsit que es va generar a la zona i d’ajudar a redreçar el vehicle i la seva càrrega.

Una mica més tard van arribar els bombers i van acabar de retirar el vidre, que no es va trencar del tot, sinó que la part que va patir el cop es va esmicolar però la resta va quedar parcialment col·locada al seu lloc.

A causa de l’impacte també es va veure afectada una part de l’estructura metàl·lica de l’oficina de turisme i una de les bigues interiors va patir una rascada.

Els visitants i els treballadors van sortir força espantats pel soroll de l’accident. “Ens hem endut un bon ensurt”, va reconèixer un dels empleats una estona després.

El servei va estar interromput unes hores i es va acordonar la zona, però es va poder reprendre a primera hora de la tarda tot i que sense vidre, que tardarà potser uns dies a poder ser col·locat ja que s’haurà de fer a mida perquè té una forma trapezoïdal força característica. Per passar la nit s’hi va poder trobar una solució provisional.

Ensurt a l'oficina de turisme per l'accident d'un camió

tracking