Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

Caldea Likids rebrà 25.000 nens cada any

El futur de la galeria comercial resta en espera de saber si el termolúdic acollirà el casino
Caldea preveu inaugurar a mitjan mes vinent el nou spa infantil, anomenat Likids. Segons va detallar el director general de Caldea-Inúu, Miguel Pedregal, la societat estima que la instal·lació aconseguirà rebre 25.000 infants cada any. “Seria una xifra després d’operar durant un any sencer i després d’un parell d’anys de donar a conèixer la zona en l’àmbit comercial”, va detallar Pedregal, tot recordant que enguany tan sols estarà operativa mig any.
L’espai, de 400 metres quadrats i “únic al món”, està pensat per a nens d’entre 3 i 8 anys i des del termolúdic es defensa que serà un concepte “únic
  • #2 Toni
    (30/06/16 16:30)

    El tema de la galeria tela. Algú amaga coses, ja que hi ha un concurs d'idees organitzat per Actutech amb nocturnitat i al•legosia, com dirien alguns. Per adequar l'espai de vàries botigues de la gal•leria de Caldea. Podeu comprovar a la pàgina web de l'observatori de la sostenibilitat. Perquè tot tant complex? Ja està adjudicat? Caldea no sap què li lloguen? Qui no diu la veritat? Que amaga tot això? Una nova mostra que la transparència brilla per la seva aussència.

    Respondre
  • #1 Tot per la pasta
    (30/06/16 15:55)

    El turisme de classe mitjana alta que buscava salut en les aigües termals va desaparèixer i ara només queda fer caixa amb nens, vells o el que faci falta.Es la finalitat de Caldea, que ara sembla més un parc aquàtic d'estiueig.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts