Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Consell de ministres

Acord per impulsar el Museu Carmen Thyssen Andorra

Govern signa un acord d’intencions amb el comú d’Escaldes-Engordany i l’empresa MENTOR SLU per a la instal·lació de l'espai
La minista de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i Carmen Tyhssen, en una imatge d'arxiu.

La minista de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i Carmen Tyhssen

La minista de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i Carmen Tyhssen, en una imatge d'arxiu.

ANA
Actualitzada 29/06/2016 a les 19:27
La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, la cònsol major del comú d'Escaldes-Engordany, Trinitat Marín, i el president del consell d'administració de la promotora de les obres de reforma de l'antic Hotel Valira, MENTOR, SLU, Òscar Ribas, han signat aquesta tarda un acord d'intencions entre les tres parts per tal de facilitar l'obertura del Museu Carmen Thyssen Andorra.

La signatura del conveni exposa l'interès de les tres parts perquè es dugui a terme l'obertura del Museu Carmen Thyssen Andorra a la planta baixa de l'edifici de l'antic Hotel Valira situat a la parròquia d'Escaldes-Engordany, una instal·lació museística que amplia l'oferta de turisme cultural a Andorra.

El text recull que el comú d'Escaldes-Engordany assumeix l'import del lloguer mensual de l'espai museístic de 450 m2 de superfície (413 m2 a la planta baixa i 37 m2 al soterrani), fixat en 9.000 euros mensuals més impostos a partir de la signatura del contracte de lloguer. De la mateixa manera recull que el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, dotarà anualment la partida corresponent destinada a la Fundació Museu Andorra per fer front a les despeses tant d'obertura com de manteniment del Museu Carmen Thyssen Andorra. Per la seva part MENTOR, SLU, en qualitat de promotor, es fa càrrec de la inversió necessària per deixar l'espai habilitat per destinar-lo a un espai d'exhibició d'obres d'art. El Govern assumirà tota la inversió necessària per convertir-lo en espai museístic, amb tots els acabats necessaris incloses les instal·lacions i l'adequació dels espais comuns exteriors.

El conveni determina que la durada de la relació entre les tres parts signants d'aquest acord d'intencions és de 10 anys a comptar de la signatura del contracte de lloguer.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477