Mobilitat

Un accident a Adrall deixa dos ferits greus i retencions en la tornada del pont

Un turisme i un tot terreny van impactar diumenge a la nit per causes que s’investiguen

Un accident a Adrall deixa dos ferits greus i retencions en la tornada del pont

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident de trànsit diumenge a la nit va deixar un balanç de dues persones ferides greument, segons van informar ahir els mossos d’esquadra de Catalunya. Els fets van passar al punt quilomètric 233 de l’N-260, al terme municipal d’Adrall (Alt Urgell), a les 22.05 hores. Un turisme i un tot terreny, tots dos de nacionalitat espanyola, van xocar de manera frontolateral per causes que els agents policials investiguen.

Com a conseqüència de l’impacte hi va haver afectacions en el trànsit durant més d’una hora. En alguns moments fins i tot la circulació es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa per tal de poder retirar els vehicles sinistrats i traslladar els ferits a l’hospital de la Seu d’Urgell, que van quedar ingressats amb pronòstic greu.

Això va produir retencions d’alguns quilòmetres en aquesta via, especialment en direcció nord, cap a la Seu d’Urgell. Bona part dels afectats eren ciutadans andorrans que tornaven a última hora del pont de Sant Joan cap al Principat.

El servei de mobilitat d’Andor­ra va informar de l’afectació a través del seu compte de Twitter, tant del tall com de la finalització de la restricció circulatòria.

tracking