Política

Liberals considera “insuficients” les compensacions d'Andorra Telecom

El grup parlamentari assegura que l’operadora no té en compte els perjudicis econòmics

Liberals considera “insuficients” les compensacions d'Andorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En un comunicat de premsa, els representants liberals al Consell General van mostrar el seu descontent amb la mesura anunciada per la companyia per intentar compensar les molèsties i perjudicis provocats per l’última incidència en el servei. Els parlamentaris troben “insuficients” les compensacions econòmiques que s’ofereixen tant als particulars com a les empreses després de la que qualifiquen com a “l’enèsima” incidència en l’accés a internet que l’operadora ha patit a principis d’aquesta setmana.

En aquest sentit, la consellera general Carine Montaner, considera que “no té cap sentit que a les empreses se les compensi únicament basant-se en els serveis contractats i la tarifa mensual i no es tingui en compte el perjudici econòmic que suposa no tenir internet avui en dia”. D’altra banda i pel que fa a l’anunci de compensar els particulars amb 20 euros, Montaner creu que “és millor que res però del tot insuficient”.

Per últim, i davant l’anunci d’Andorra Telecom de les inversions previstes per millorar el servei d’accés a internet i que suposen el canvi de totes les ONT dels abonats, ja que les actuals es va indicar que han quedat obsoletes, la consellera va lamentar que “Andorra Telecom no ho hagués comunicat a la població i que hagi esperat a tenir una altra incidència per anunciar un canvi que potser ja s’hauria d’haver dut a terme”. Des del punt de vista dels parlamentaris liberals, segons van fer constar en un comunicat de premsa, aquesta actuació “demostra la poca sensibilitat dels directius del monopoli de comunicacions envers els ciutadans i les empreses del país”.

tracking