Successos

Els bombers intervenen en tres incendis durant la nit de Sant Joan

Els bombers intervenen en tres incendis durant la nit de Sant JoanXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de bombers va haver d'intervenir durant la nit passada en tres incendis de certa importància. El de més rellevància es va produir cap a les 11 de la nit en el segon pis d'un immoble situat just al xamfrà entre el carrer de la Constitució i el carrer nou, tocant a la plaça Coprínceps. Segons va detallar el cap de guàrdia dels bombers, fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació d'Andorra la Vella amb dos vehicles, cinc bombers i un sots oficial, a més d'una dotació de la Massana, la policia i una ambulància del SUM. Afortunadament, en el pis afectat en aquell moment no hi havia ningú i no es van haver de lamentar danys personals. Des del cos de bombers es va indicar que com que la porta de l'habitació on es van originar les flames estava tancada, el foc va quedar confinat a l'habitació i no es va estendre cap a la resta del pis. La seva intervenció es va allargar durant dues hores i mitja, fins que es va haver extingit el foc i es va poder garantir el retorn de la resta de veïns de l'edifici.

D'altra banda, cap a les deu de la nit els bombers també van haver d'actuar al carrer Prat de la Creu de la capital per un foc que es va originar en un camió de recollida de cartró i paper. A més, cap a la una de la matinada, un foc originat en un cotenidor de l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria es va propgar cap a la terrassa exterior d'un bar que hi havia al costat i va acabar afectant, també, la façana de l'oficina del Banc Sabadell a més de la part posterior d'un vehicle que hi havia estacionat a la zona.

El cap de guàrida dels bombers va indicar, a més, que durant la nit de la revetlla també es van haver de fer 9 serveis més per intervenir en petits focs provocats per petards en matolls i contenidors a diferents punts del país.

L'hospital va informar que no va atendre cap ferit per cremades durant la nit.

Els bombers intervenen en tres incendis durant la nit de Sant Joan

tracking