Infraestructures

Andorra Airlines assegura que volarà a l'aeroport de la Seu abans que acabi l'any

Andorra Airlines assegura que volarà a l'aeroport de la Seu abans que acabi l'any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Airlines, la companyia aèria que vol oferir vols des de l’aeroport d’Andorra-la Seu a diverses ciutats europees, va tornar a donar senyals de vida ahir després de diverses setmanes d’especulacions respecte a la viabilitat del projecte. Un portaveu de l’empresa catalana va assegurar ahir al Diari que el projecte segueix endavant i que es començarà a fer rutes abans que acabi el 2016. Malgrat estar a les portes del mes de juliol, Andorra Airlines no descarta iniciar les operacions des de la Seu aquest estiu.

L’empresa inaugurarà el proper 4 de juliol una nova seu a la Gran Via Carles III de Barcelona, a tocar de l’avinguda Diagonal. Això, segons el portaveu de l’empresa, evidencia l’interès de la companyia de continuar amb el projecte. Andorra Airlines segueix amb els plans d’unir l’aeroport d’Andor­ra- la Seu amb les ciutats de Madrid, Palma, París i Porto. El dia que van presentar el projecte també van parlar que en el futur intentarien obrir destinacions als Països Baixos, Bèlgica, Itàlia i Alemanya.

Les operacions, com vénen reiterant des que van anunciar el projecte, es faran inicialment amb avions llogats i l’objectiu és anar adquirint aeronaus els propers anys. Estan en espera de poder tancar una sèrie de crèdits per fer front a la compra d’aquests avions.

Quant al retard en l’inici de les operacions –des d’Andorra Airlines es va assegurar que es començaria a volar a l’abril–, l’empresa els atribueix a problemes administratius. Segons va assenyalar el portaveu de la companyia aèria, es va pressuposar que els processos serien àgils i es va ser massa optimistes. Malgrat això, des d’Andorra Airlines es va destacar la bona relació que tenen amb la Generalitat catalana, propietària de l’aeroport de la Seu.

tracking